Sõreda nisujahuga paneeritud brokoli

Yields1 Serving

1

• Brokoli õisikuid
• 1 teelusikas Tammejuure rüpsiõli
• Soola
• Pipart
• Riivitud parmesani
• Tammejuure sõredat nisujahu
• 2 teelusikat oliivõli (võib ka rüpsiõli)
• 1 küüs küüslauku
• Soovi korral ka muna
Eralda brokoli õisikud, lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega. Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks. Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks. Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile. Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub. Valmistusaeg kuni 30 minutit.
PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.

Ingredients

Directions

1

• Brokoli õisikuid
• 1 teelusikas Tammejuure rüpsiõli
• Soola
• Pipart
• Riivitud parmesani
• Tammejuure sõredat nisujahu
• 2 teelusikat oliivõli (võib ka rüpsiõli)
• 1 küüs küüslauku
• Soovi korral ka muna
Eralda brokoli õisikud, lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega. Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks. Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks. Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile. Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub. Valmistusaeg kuni 30 minutit.
PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.

Sõreda nisujahuga paneeritud brokoli

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga