Pulgakoogid valge šokolaadi ja kooritud kanepiseemnetega

Yields1 Serving

1

• 250 g Küpsised
• 175 g Toorjuust (vastavalt soovile kas šokolaadi või karamellimaitsega)
• 150 g Valget šokolaad/glasuuri katmiseks
• Tammejuure kooritud kanepiseemneid
1. Purusta küpsised köögikombainis. Lisa toorjuust ja lase veel paar minutit köögikombainil käia või sõtku segu hoolikalt kätega. Veereta küpsisesegust pallikesed ning tõsta külmkappi tahenema.
2. Sulata kuumaveevannil šokolaad, pista kommipulk šokolaadi ja torka siis küpsisepalli sisse. Tõsta pallid uuesti külmkappi, et šokolaad hanguks ja pallid jääksid pulga külge kinni.
3. Kasta pulgakoogid ükshaaval šokolaadi sisse, lase üleliigsel šokolaadil ära nõrguda, raputa peale kooritud kanepiseemneid ning aseta koogid küpsetuspaberiga kaetud kandikule. Valmistusaeg kuni pool tundi.

Ingredients

Directions

1

• 250 g Küpsised
• 175 g Toorjuust (vastavalt soovile kas šokolaadi või karamellimaitsega)
• 150 g Valget šokolaad/glasuuri katmiseks
• Tammejuure kooritud kanepiseemneid
1. Purusta küpsised köögikombainis. Lisa toorjuust ja lase veel paar minutit köögikombainil käia või sõtku segu hoolikalt kätega. Veereta küpsisesegust pallikesed ning tõsta külmkappi tahenema.
2. Sulata kuumaveevannil šokolaad, pista kommipulk šokolaadi ja torka siis küpsisepalli sisse. Tõsta pallid uuesti külmkappi, et šokolaad hanguks ja pallid jääksid pulga külge kinni.
3. Kasta pulgakoogid ükshaaval šokolaadi sisse, lase üleliigsel šokolaadil ära nõrguda, raputa peale kooritud kanepiseemneid ning aseta koogid küpsetuspaberiga kaetud kandikule. Valmistusaeg kuni pool tundi.

Pulgakoogid valge šokolaadi ja kooritud kanepiseemnetega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga