Pulgakoogid valge šokolaadi ja kooritud kanepiseemnetega

Kogus4 Portsjoni

 250 g küpsised
 175 g toorjuust (vastavalt soovile kas šokolaadi või karamellimaitsega)
 150 g Valget šokolaad/glasuuri katmiseks
  Tammejuure kooritud kanepiseemned

1

Purusta küpsised köögikombainis.

2

Lisa toorjuust ja lase veel paar minutit köögikombainil käia või sõtku segu hoolikalt kätega.

3

Veereta küpsisesegust pallikesed ning tõsta külmkappi tahenema.

4

Sulata kuumaveevannil šokolaad, pista kommipulk šokolaadi ja torka siis küpsisepalli sisse.

5

Tõsta pallid uuesti külmkappi, et šokolaad hanguks ja pallid jääksid pulga külge kinni.

6

Kasta pulgakoogid ükshaaval šokolaadi sisse, lase üleliigsel šokolaadil ära nõrguda

7

Raputa peale kooritud kanepiseemneid ning aseta koogid küpsetuspaberiga kaetud kandikule.

Valmistusaeg kuni pool tundi.

Ingredients

 250 g küpsised
 175 g toorjuust (vastavalt soovile kas šokolaadi või karamellimaitsega)
 150 g Valget šokolaad/glasuuri katmiseks
  Tammejuure kooritud kanepiseemned

Valmistamine

1

Purusta küpsised köögikombainis.

2

Lisa toorjuust ja lase veel paar minutit köögikombainil käia või sõtku segu hoolikalt kätega.

3

Veereta küpsisesegust pallikesed ning tõsta külmkappi tahenema.

4

Sulata kuumaveevannil šokolaad, pista kommipulk šokolaadi ja torka siis küpsisepalli sisse.

5

Tõsta pallid uuesti külmkappi, et šokolaad hanguks ja pallid jääksid pulga külge kinni.

6

Kasta pulgakoogid ükshaaval šokolaadi sisse, lase üleliigsel šokolaadil ära nõrguda

7

Raputa peale kooritud kanepiseemneid ning aseta koogid küpsetuspaberiga kaetud kandikule.

Valmistusaeg kuni pool tundi.
Pulgakoogid valge šokolaadi ja kooritud kanepiseemnetega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga