(Eesti) Sõreda nisujahuga paneeritud brokoli

Yields2 Servings

 brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
 1 tsp Tammejuure rüpsiõli
 sool ja pipar
 riivitud parmesani juustu
 Tammejuure sõre nisujahu
 2 tsp Tammejuure rüpsiõli
 1 küüslauguküüs
 1 muna (soovi korral)

1

Eralda brokoli õisikud,

2

Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.

3

Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.

4

Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.

5

Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.

6

Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.

Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.

Ingredients

 brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
 1 tsp Tammejuure rüpsiõli
 sool ja pipar
 riivitud parmesani juustu
 Tammejuure sõre nisujahu
 2 tsp Tammejuure rüpsiõli
 1 küüslauguküüs
 1 muna (soovi korral)

Directions

1

Eralda brokoli õisikud,

2

Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.

3

Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.

4

Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.

5

Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.

6

Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.

Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.
(Eesti) Sõreda nisujahuga paneeritud brokoli

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *