Kreemine püreesupp kanepiõliga

Yields1 Serving

1

• 750 g (muskaat)kõrvitsa viljaliha
• 2 sibulat
• Paar küüslauguküünt
• 1 suur porgand
• 2 kartulit
• 3 - 4 sl (oliivi/rüpsi)õli
• Soola
• Jahvatatud musta pipart
• 1 kuubik kanapuljongit
• Vett
• 1 tops sulatatud juustu
• Tammejuure kanepiõli
Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks. Lisa oliivõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi. Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit. Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed. Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta. Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.

Ingredients

Directions

1

• 750 g (muskaat)kõrvitsa viljaliha
• 2 sibulat
• Paar küüslauguküünt
• 1 suur porgand
• 2 kartulit
• 3 - 4 sl (oliivi/rüpsi)õli
• Soola
• Jahvatatud musta pipart
• 1 kuubik kanapuljongit
• Vett
• 1 tops sulatatud juustu
• Tammejuure kanepiõli
Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks. Lisa oliivõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi. Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit. Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed. Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta. Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.

Kreemine püreesupp kanepiõliga

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga