
brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
1 tsp Tammejuure rüpsiõli
sool ja pipar
riivitud parmesani juustu
Tammejuure sõre nisujahu
2 tsp Tammejuure rüpsiõli
1 pc küüslauguküüs
1 pc muna (soovi korral)
1
Eralda brokoli õisikud,
2
Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.
3
Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.
4
Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.
5
Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.
6
Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.
Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.
Ingredients
brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
1 tsp Tammejuure rüpsiõli
sool ja pipar
riivitud parmesani juustu
Tammejuure sõre nisujahu
2 tsp Tammejuure rüpsiõli
1 pc küüslauguküüs
1 pc muna (soovi korral)