Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga.
Lisa ühekaupa edasi vahustades munad.
Haki šokolaad hästi peeneks.
Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao.
Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu.
Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi.
Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.
Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit.
Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja. Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega.
Ingredients
Valmistamine
Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga.
Lisa ühekaupa edasi vahustades munad.
Haki šokolaad hästi peeneks.
Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao.
Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu.
Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi.
Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.
Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit.
Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja. Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega.