
200 g või
250 g suhkur
5 pcs muna (või 4 väikest)
400 ml Tammejuure sõre nisujahu
2 tsp küpsetuspulber
näputäis soola
40 g kakaopulber
150 g tume šokolaad
200 ml keefir
1
Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga.
2
Lisa ühekaupa edasi vahustades munad.
3
Haki šokolaad hästi peeneks.
4
Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao.
5
Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu.
6
Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi.
7
Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.
8
Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit.
9
Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja. Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega.
Ingredients
200 g või
250 g suhkur
5 pcs muna (või 4 väikest)
400 ml Tammejuure sõre nisujahu
2 tsp küpsetuspulber
näputäis soola
40 g kakaopulber
150 g tume šokolaad
200 ml keefir