(Eesti) Karask kanepiseemnetega

Yields2 Servings

 200 g kohupiim
 250 ml piim
 1 muna
 1 tsp sool
 1 tbsp suhkur
 50 g või
 250 ml odrajahu
 100 ml Tammejuure nisujahu
 0,50 tsp söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned

1

Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.

2

Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.

3

Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.

4

Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.

5

Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.

6

Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.

Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.

Ingredients

 200 g kohupiim
 250 ml piim
 1 muna
 1 tsp sool
 1 tbsp suhkur
 50 g või
 250 ml odrajahu
 100 ml Tammejuure nisujahu
 0,50 tsp söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned

Directions

1

Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.

2

Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.

3

Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.

4

Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.

5

Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.

6

Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.

Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.
(Eesti) Karask kanepiseemnetega

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *