Параметры печати:

(Eesti) Kanepiseemnetega karask

Доходность2 порции

 200 г kohupiim
 250 мл piim
 1 pc muna
 1 ч.л. sool
 1 ст.л. suhkur
 50 г või
 250 мл odrajahu
 100 мл Tammejuure nisujahu
 0,50 ч.л. söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned
1

Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.

2

Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.

3

Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.

4

Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.

5

Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.

6

Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.

Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.
Пищевая ценность

Порции 2