Kanepiseemnetega karask

Kogus2 Portsjoni
 200 g kohupiim
 250 ml piim
 1 pc muna
 1 tl sool
 1 spl suhkur
 50 g või
 250 ml odrajahu
 100 ml Tammejuure nisujahu
 0.50 tl söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned
1

Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.

2

Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.

3

Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.

4

Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.

5

Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.

6

Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.

Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.

Ingredients

 200 g kohupiim
 250 ml piim
 1 pc muna
 1 tl sool
 1 spl suhkur
 50 g või
 250 ml odrajahu
 100 ml Tammejuure nisujahu
 0.50 tl söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned

Valmistamine

1

Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.

2

Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.

3

Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.

4

Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.

5

Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.

6

Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.

Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.
Kanepiseemnetega karask

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga