Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.
Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.
Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.
Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.
Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.
Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.
Ингредиенты
Указания
Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.
Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.
Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.
Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.
Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.
Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.