
200 г kohupiim
250 мл piim
1 pc muna
1 ч.л. sool
1 ст.л. suhkur
50 г või
250 мл odrajahu
100 мл Tammejuure nisujahu
0,50 ч.л. söögisooda
Tammejuure kanepiseemned
1
Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.
2
Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.
3
Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.
4
Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.
5
Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.
6
Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.
Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.
Ингредиенты
200 г kohupiim
250 мл piim
1 pc muna
1 ч.л. sool
1 ст.л. suhkur
50 г või
250 мл odrajahu
100 мл Tammejuure nisujahu
0,50 ч.л. söögisooda
Tammejuure kanepiseemned