Pesto tudraõliga

Yields1 Serving

1

• 1 dl Kooritud päevalilleseemneid
• 1 pott Basiilikut (värske)
• 1 küüs Küüslauk
• 1 dl Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
• 1.5 dl Tammejuure tudraõli
• Sool
• Sidrunimahl

Rösti seemned kuival pannil. Purusta kõik saumikseriga parajaks. Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga. Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala. Valmistusaeg kuni 20 minutit.

Ingredients

Directions

1

• 1 dl Kooritud päevalilleseemneid
• 1 pott Basiilikut (värske)
• 1 küüs Küüslauk
• 1 dl Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
• 1.5 dl Tammejuure tudraõli
• Sool
• Sidrunimahl

Rösti seemned kuival pannil. Purusta kõik saumikseriga parajaks. Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga. Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala. Valmistusaeg kuni 20 minutit.

Pesto tudraõliga

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga