(Eesti) Pesto tudraõliga

Yields4 Servings

 150 ml kooritud päevalilleseemneid
 1 basiiliku kimp
 1 küüslauguküüs
 100 ml Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
 150 ml Tammejuure tudraõli
 sool
 sidrunimahl

1

Rösti seemned kuival pannil.

2

Purusta kõik saumikseriga parajaks.

3

Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.

4

Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.

Valmistusaeg kuni 20 minutit.

Ingredients

 150 ml kooritud päevalilleseemneid
 1 basiiliku kimp
 1 küüslauguküüs
 100 ml Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
 150 ml Tammejuure tudraõli
 sool
 sidrunimahl

Directions

1

Rösti seemned kuival pannil.

2

Purusta kõik saumikseriga parajaks.

3

Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.

4

Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.

Valmistusaeg kuni 20 minutit.
(Eesti) Pesto tudraõliga

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *