(Eesti) Pesto tudraõliga

Yields4 Servings

 150 ml kooritud päevalilleseemneid
 1 basiiliku kimp
 1 küüslauguküüs
 100 ml Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
 150 ml Tammejuure tudraõli
 sool
 sidrunimahl

1

Rösti seemned kuival pannil.

2

Purusta kõik saumikseriga parajaks.

3

Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.

4

Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.

Valmistusaeg kuni 20 minutit.

Ingredients

 150 ml kooritud päevalilleseemneid
 1 basiiliku kimp
 1 küüslauguküüs
 100 ml Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
 150 ml Tammejuure tudraõli
 sool
 sidrunimahl

Directions

1

Rösti seemned kuival pannil.

2

Purusta kõik saumikseriga parajaks.

3

Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.

4

Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.

Valmistusaeg kuni 20 minutit.
(Eesti) Pesto tudraõliga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *