Kanepitrühvlid

Kogus2 Portsjoni

 100 g toorjuust
 100 g piimašokolaad
 1 spl Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 spl Tammejuure kanepijahu
 kookoshelbed

1

Sulata šokolaad vesivannil.

2

Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.

3

Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.

4

Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.

5

Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).

6

Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

Ingredients

 100 g toorjuust
 100 g piimašokolaad
 1 spl Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 spl Tammejuure kanepijahu
 kookoshelbed

Valmistamine

1

Sulata šokolaad vesivannil.

2

Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.

3

Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.

4

Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.

5

Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).

6

Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

Kanepitrühvlid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga