(Eesti) Kanepitrühvlid

Yields2 Servings

 100 g toorjuust
 100 g piimašokolaad
 1 tbsp Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 tbsp Tammejuure kanepijahu
 kookoshelbed

1

Sulata šokolaad vesivannil.

2

Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.

3

Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.

4

Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.

5

Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).

6

Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

Ingredients

 100 g toorjuust
 100 g piimašokolaad
 1 tbsp Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 tbsp Tammejuure kanepijahu
 kookoshelbed

Directions

1

Sulata šokolaad vesivannil.

2

Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.

3

Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.

4

Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.

5

Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).

6

Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

(Eesti) Kanepitrühvlid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *