(Eesti) Kanepitrühvlid

Yields1 Serving

1

100 g toorjuustu
100 g piimašokolaadi
1 kuhjaga spl Tammejuure kooritud kanepiseemneid
2 kuhjaga spl Tammejuure kanepijahu
kookoshelbed

Sulata šokolaad vesivannil. Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu. Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde. Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane. Lase sgul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril). Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

Ingredients

Directions

1

100 g toorjuustu
100 g piimašokolaadi
1 kuhjaga spl Tammejuure kooritud kanepiseemneid
2 kuhjaga spl Tammejuure kanepijahu
kookoshelbed

Sulata šokolaad vesivannil. Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu. Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde. Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane. Lase sgul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril). Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

(Eesti) Kanepitrühvlid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *