(Eesti) Kanepitrühvlid

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 100 г toorjuust
 100 г piimašokolaad
 1 ст.л. Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 ст.л. Tammejuure kanepijahu
 kookoshelbed
1

Sulata šokolaad vesivannil.

2

Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.

3

Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.

4

Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.

5

Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).

6

Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

Ингредиенты

 100 г toorjuust
 100 г piimašokolaad
 1 ст.л. Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 ст.л. Tammejuure kanepijahu
 kookoshelbed

Указания

1

Sulata šokolaad vesivannil.

2

Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.

3

Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.

4

Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.

5

Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).

6

Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.

(Eesti) Kanepitrühvlid

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.