
750 g kõrvitsa viljaliha (nt muskaat)
2 tk sibul
2 tk küüslauguküünt
1 pc porgand (suur)
2 tk kartul
3 spl Tammejuure rüpsiõli
sool ja jahvatatud must pipar
1 pc kanapuljongi kuubik
vesi
1 pc sulatatud juusu tops
Tammejuure kanepiõli
1
Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.
2
Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.
3
Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.
4
Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.
5
Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.
6
Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.
Ingredients
750 g kõrvitsa viljaliha (nt muskaat)
2 tk sibul
2 tk küüslauguküünt
1 pc porgand (suur)
2 tk kartul
3 spl Tammejuure rüpsiõli
sool ja jahvatatud must pipar
1 pc kanapuljongi kuubik
vesi
1 pc sulatatud juusu tops
Tammejuure kanepiõli