(Eesti) Kreemine püreesupp kanepiõliga

Yields2 Servings

 750 g kõrvitsa viljaliha (nt muskaat)
 2 sibul
 2 küüslauguküünt
 1 porgand (suur)
 2 kartul
 3 tbsp Tammejuure rüpsiõli
 sool ja jahvatatud must pipar
 1 kanapuljongi kuubik
 vesi
 1 sulatatud juusu tops
 Tammejuure kanepiõli

1

Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.

2

Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.

3

Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.

4

Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.

5

Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.

6

Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.

Ingredients

 750 g kõrvitsa viljaliha (nt muskaat)
 2 sibul
 2 küüslauguküünt
 1 porgand (suur)
 2 kartul
 3 tbsp Tammejuure rüpsiõli
 sool ja jahvatatud must pipar
 1 kanapuljongi kuubik
 vesi
 1 sulatatud juusu tops
 Tammejuure kanepiõli

Directions

1

Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.

2

Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.

3

Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.

4

Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.

5

Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.

6

Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.

(Eesti) Kreemine püreesupp kanepiõliga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *