Sulata šokolaad vesivannil.
Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.
Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.
Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.
Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).
Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.
Ingredients
Valmistamine
Sulata šokolaad vesivannil.
Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.
Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.
Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.
Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).
Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.