Peenesta sibul ja küüslauk.
Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks.
Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist.
Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna.
Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.
Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga.
Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga.
Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.
Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.
Ingredients
Valmistamine
Peenesta sibul ja küüslauk.
Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks.
Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist.
Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna.
Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.
Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga.
Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga.
Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.
Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.