
150 g Tammejuure hernemanna
1 pc sibul
2 tk küüslauguküünt
2 tk kartul
200 ml vesi
20 g või
100 g sulatatud juust
meresool
valge pipar
jahvatatud muskaatpähkel
1
Peenesta sibul ja küüslauk.
2
Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks.
3
Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist.
4
Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna.
5
Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.
6
Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga.
7
Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga.
8
Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.
9
Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.
Ingredients
150 g Tammejuure hernemanna
1 pc sibul
2 tk küüslauguküünt
2 tk kartul
200 ml vesi
20 g või
100 g sulatatud juust
meresool
valge pipar
jahvatatud muskaatpähkel