Print Options:

Hernemanna püreesupp

Kogus2 Portsjoni

 150 g Tammejuure hernemanna
 1 pc sibul
 2 tk küüslauguküünt
 2 tk kartul
 200 ml vesi
 20 g või
 100 g sulatatud juust
 meresool
 valge pipar
 jahvatatud muskaatpähkel
1

Peenesta sibul ja küüslauk.

2

Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks.

3

Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist.

4

Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna.

5

Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.

6

Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga.

7

Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga.

8

Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.

9

Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.

Nutrition Facts

Portsjonit 2