Hernejahuga kanakotletid

Yields1 Serving

1

600 g kanafileed või kanahakkliha
150 g riivitud juustu
2 muna
5 sl Tammejuure nisujahu
5 sl majoneesi
2 spl Tammejuure hernejahu
soola ja musta pipart

Kui kasutad värsket kanafileed, siis haki see terava noaga väikeseteks tükkideks. Kanahakkliha pane lihtsalt kaussi. Sega juurde riivitud juust, munad, sool-pipar, nisujahu, hernejahu ja majonees. Sega ühtlaseks, võimaluse korral lase hakkmassil tunnike maitsestuda.

Võta kahe supilusika abil hakkmassi ning tõsta pannile. Vajuta spaatliga veidi lamedamaks ning prae rüpsiõliga 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt, kuni kotletid on kenasti läbi küpsenud ja kuldpruunid.
Serveeri hapukoore ja salatiga!

Ingredients

Directions

1

600 g kanafileed või kanahakkliha
150 g riivitud juustu
2 muna
5 sl Tammejuure nisujahu
5 sl majoneesi
2 spl Tammejuure hernejahu
soola ja musta pipart

Kui kasutad värsket kanafileed, siis haki see terava noaga väikeseteks tükkideks. Kanahakkliha pane lihtsalt kaussi. Sega juurde riivitud juust, munad, sool-pipar, nisujahu, hernejahu ja majonees. Sega ühtlaseks, võimaluse korral lase hakkmassil tunnike maitsestuda.

Võta kahe supilusika abil hakkmassi ning tõsta pannile. Vajuta spaatliga veidi lamedamaks ning prae rüpsiõliga 3 minutit ühelt ja 3 minutit teiselt poolt, kuni kotletid on kenasti läbi küpsenud ja kuldpruunid.
Serveeri hapukoore ja salatiga!

Hernejahuga kanakotletid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga