Kanahakkliha-fetajuustupihvid hernemanna paneeringus

Kogus2 Portsjoni

 300 g kanahakkliha
 100 g fetajuust (sobib ka „Fitaki“ juust)
 1 spl kuivatatud basiilik (kuhjaga)
 Tammejuure hernemanna paneerimiseks

1

Sega omavahel kanahakkliha, juust ja basiilik.

2

Oluline on just segada kätega, et kõik omavahel hästi seguneks.

3

Vormi pätsikesed, paneeri hernemannas ja prae kuni valmimiseni. Nipp: vormi pallikesed märgade kätega, siis ei jää taigen kätele külge kinni.

4

Serveerimissoovitus riisi ja coleslaw salatiga.

Soola ja pipart pole vaja lisada, sest koostisosad on juba väga maitsekad!

Ingredients

 300 g kanahakkliha
 100 g fetajuust (sobib ka „Fitaki“ juust)
 1 spl kuivatatud basiilik (kuhjaga)
 Tammejuure hernemanna paneerimiseks

Valmistamine

1

Sega omavahel kanahakkliha, juust ja basiilik.

2

Oluline on just segada kätega, et kõik omavahel hästi seguneks.

3

Vormi pätsikesed, paneeri hernemannas ja prae kuni valmimiseni. Nipp: vormi pallikesed märgade kätega, siis ei jää taigen kätele külge kinni.

4

Serveerimissoovitus riisi ja coleslaw salatiga.

Soola ja pipart pole vaja lisada, sest koostisosad on juba väga maitsekad!
Kanahakkliha-fetajuustupihvid hernemanna paneeringus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga