(Eesti) Hernemanna püreesupp

Yields1 Serving

1

150 g Tammejuure hernemannat
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 kartulit
200 ml vett
20 g võid
100 g sulatatud juustu
meresoola, valget pipart, jahvatatud muskaatpähklit

Peenesta sibul ja küüslauk. Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks. Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist. Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna. Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.

Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga. Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga. Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.

Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.

Ingredients

Directions

1

150 g Tammejuure hernemannat
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 kartulit
200 ml vett
20 g võid
100 g sulatatud juustu
meresoola, valget pipart, jahvatatud muskaatpähklit

Peenesta sibul ja küüslauk. Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks. Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist. Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna. Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.

Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga. Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga. Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.

Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.

(Eesti) Hernemanna püreesupp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *