(Eesti) Sõreda nisujahuga brokoli

Yields2 Servings
 brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
 1 tsp Tammejuure rüpsiõli
 sool ja pipar
 riivitud parmesani juustu
 Tammejuure sõre nisujahu
 2 tsp Tammejuure rüpsiõli
 1 pc küüslauguküüs
 1 pc muna (soovi korral)
1

Eralda brokoli õisikud,

2

Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.

3

Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.

4

Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.

5

Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.

6

Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.

Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.

Ingredients

 brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
 1 tsp Tammejuure rüpsiõli
 sool ja pipar
 riivitud parmesani juustu
 Tammejuure sõre nisujahu
 2 tsp Tammejuure rüpsiõli
 1 pc küüslauguküüs
 1 pc muna (soovi korral)

Directions

1

Eralda brokoli õisikud,

2

Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.

3

Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.

4

Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.

5

Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.

6

Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.

Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.
(Eesti) Sõreda nisujahuga brokoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *