
300 мл Tammejuure rukkijahu püüli
150 г või
0,50 ч.л. sool
2 ст.л. vesi
3 pcs muna
350 мл köögikoor
1 pc sibul
0,50 ч.л. sool
200 мл riivjuust
200 г sink
näpuotsaga pipart
1
Haki külm või jahuga.
2
Lisa vesi, sõtku kiiresti tainaks ja aseta tunniks külma.
3
Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele.
4
Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.
5
Pruunista pannil sink ja sibul ning aseta eelküpsetatud põhjale.
6
Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta.
7
Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale.
8
Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun. Retsept sobib 24 cm läbimõõduga koogivormile.
Ингредиенты
300 мл Tammejuure rukkijahu püüli
150 г või
0,50 ч.л. sool
2 ст.л. vesi
3 pcs muna
350 мл köögikoor
1 pc sibul
0,50 ч.л. sool
200 мл riivjuust
200 г sink
näpuotsaga pipart