(Eesti) Rukkijahuga pirukas

АвторKarin Tiit
Доходность4 порции
 300 мл Tammejuure rukkijahu püüli
 150 г või
 0,50 ч.л. sool
 2 ст.л. vesi
 3 pcs muna
 350 мл köögikoor
 1 pc sibul
 0,50 ч.л. sool
 200 мл riivjuust
 200 г sink
 näpuotsaga pipart
1

Haki külm või jahuga.

2

Lisa vesi, sõtku kiiresti tainaks ja aseta tunniks külma.

3

Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele.

4

Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.

5

Pruunista pannil sink ja sibul ning aseta eelküpsetatud põhjale.

6

Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta.

7

Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale.

8

Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun. Retsept sobib 24 cm läbimõõduga koogivormile.

Ингредиенты

 300 мл Tammejuure rukkijahu püüli
 150 г või
 0,50 ч.л. sool
 2 ст.л. vesi
 3 pcs muna
 350 мл köögikoor
 1 pc sibul
 0,50 ч.л. sool
 200 мл riivjuust
 200 г sink
 näpuotsaga pipart

Указания

1

Haki külm või jahuga.

2

Lisa vesi, sõtku kiiresti tainaks ja aseta tunniks külma.

3

Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele.

4

Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.

5

Pruunista pannil sink ja sibul ning aseta eelküpsetatud põhjale.

6

Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta.

7

Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale.

8

Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun. Retsept sobib 24 cm läbimõõduga koogivormile.

(Eesti) Rukkijahuga pirukas

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *