(Eesti) Rukkijahuga kanepileib

АвторKarin Tiit
Доходность4 порции
 Eeltainas:
 100 г juuretis
 0,50 л käesooja vett
 200 мл Tammejuure rukkikroovjahu
 200 мл Tammejuure rukkihelbed
 Segada kõik ained kokku ja jätta kaetult ööks seisma.
 Leivatainas:
 100 мл rukkilinnasejahu
 100 мл Damera suhkur
 6 г meresool
 400 мл rukkitäisterajahu
 100 мл kanepiseemned
1

Lisada eeltainale linnasejahu, sool ja suhkur.

2

Segada hoolega.

3

Seejärel lisa rukkitäisterajahu.

4

Suure puulusikaga kloppiga tihke taigen.

5

Peab jääma parajalt pehme.

6

Kõige lõpus segada hulka kanepiseemned.

7

Panna taigen vormi ja siluda pealt märja käega sildedaks. Sellest kogusest saab kaks väiksemat või ühe suure leiva.

8

Katta rätikuga ja panna sooja kohta kerkima u. 3-4 h. Peaks kerkima poole suuremaks.

9

Küpsetada 180 C juures 1 h.

Ингредиенты

 Eeltainas:
 100 г juuretis
 0,50 л käesooja vett
 200 мл Tammejuure rukkikroovjahu
 200 мл Tammejuure rukkihelbed
 Segada kõik ained kokku ja jätta kaetult ööks seisma.
 Leivatainas:
 100 мл rukkilinnasejahu
 100 мл Damera suhkur
 6 г meresool
 400 мл rukkitäisterajahu
 100 мл kanepiseemned

Указания

1

Lisada eeltainale linnasejahu, sool ja suhkur.

2

Segada hoolega.

3

Seejärel lisa rukkitäisterajahu.

4

Suure puulusikaga kloppiga tihke taigen.

5

Peab jääma parajalt pehme.

6

Kõige lõpus segada hulka kanepiseemned.

7

Panna taigen vormi ja siluda pealt märja käega sildedaks. Sellest kogusest saab kaks väiksemat või ühe suure leiva.

8

Katta rätikuga ja panna sooja kohta kerkima u. 3-4 h. Peaks kerkima poole suuremaks.

9

Küpsetada 180 C juures 1 h.

(Eesti) Rukkijahuga kanepileib

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *