(Eesti) Kanepiõliga püreesupp

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 750 г kõrvitsa viljaliha (nt muskaat)
 2 pcs sibul
 2 pcs küüslauguküünt
 1 pc porgand (suur)
 2 pcs kartul
 3 ст.л. Tammejuure rüpsiõli
 sool ja jahvatatud must pipar
 1 pc kanapuljongi kuubik
 vesi
 1 pc sulatatud juusu tops
 Tammejuure kanepiõli
1

Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.

2

Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.

3

Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.

4

Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.

5

Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.

6

Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.

Ингредиенты

 750 г kõrvitsa viljaliha (nt muskaat)
 2 pcs sibul
 2 pcs küüslauguküünt
 1 pc porgand (suur)
 2 pcs kartul
 3 ст.л. Tammejuure rüpsiõli
 sool ja jahvatatud must pipar
 1 pc kanapuljongi kuubik
 vesi
 1 pc sulatatud juusu tops
 Tammejuure kanepiõli

Указания

1

Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.

2

Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.

3

Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.

4

Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.

5

Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.

6

Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.

(Eesti) Kanepiõliga püreesupp

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *