(Eesti) Kanepipiim (vegan)

АвторKarin Tiit
Доходность4 порции
 150 мл Tammejuure kooritud kanepiseemned
 500 мл külm vesi
 veidi vanillisuhkrut (soovi korral)
1

Pane kanepiseemned ja vesi blenderisse ning töötle maksimuskiirusel paar minutit.

2

Soovi korral maitsesta vanillisuhkruga ja kurna läbi sõela või marli.

3

Kanepipiim saab olemas kergelt vahune ja valge värviga. Sobib lisada ka kohvi peale!

Kanepipiim on üks „pähklipiimadest“, mis sobib joomiseks hästi neile, kes tavalist piima ei talu. Kanepipiima tegemine on väga lihtne ja kiire, maitselt on piim rammus. Kuna kanepiseemned sisaldavad palju erinevaid aminohappeid, omega-3 ja omega-6 rasvhappeid, vitamiine ja mikroelemente, on kanepipiim äärmiselt kasulik jook! Vanade eestlaste jook (nemad tegid koortega kanepiseemnetega), kui lehmapiima käepärast polnud.

Ингредиенты

 150 мл Tammejuure kooritud kanepiseemned
 500 мл külm vesi
 veidi vanillisuhkrut (soovi korral)

Указания

1

Pane kanepiseemned ja vesi blenderisse ning töötle maksimuskiirusel paar minutit.

2

Soovi korral maitsesta vanillisuhkruga ja kurna läbi sõela või marli.

3

Kanepipiim saab olemas kergelt vahune ja valge värviga. Sobib lisada ka kohvi peale!

Kanepipiim on üks „pähklipiimadest“, mis sobib joomiseks hästi neile, kes tavalist piima ei talu. Kanepipiima tegemine on väga lihtne ja kiire, maitselt on piim rammus. Kuna kanepiseemned sisaldavad palju erinevaid aminohappeid, omega-3 ja omega-6 rasvhappeid, vitamiine ja mikroelemente, on kanepipiim äärmiselt kasulik jook! Vanade eestlaste jook (nemad tegid koortega kanepiseemnetega), kui lehmapiima käepärast polnud.
(Eesti) Kanepipiim (vegan)

Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *