
200 г või
250 г suhkur
5 pcs muna (või 4 väikest)
400 мл Tammejuure sõre nisujahu
2 ч.л. küpsetuspulber
näputäis soola
40 г kakaopulber
150 г tume šokolaad
200 мл keefir
1
Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga.
2
Lisa ühekaupa edasi vahustades munad.
3
Haki šokolaad hästi peeneks.
4
Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao.
5
Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu.
6
Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi.
7
Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.
8
Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit.
9
Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja. Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega.
Ингредиенты
200 г või
250 г suhkur
5 pcs muna (või 4 väikest)
400 мл Tammejuure sõre nisujahu
2 ч.л. küpsetuspulber
näputäis soola
40 г kakaopulber
150 г tume šokolaad
200 мл keefir