Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.
Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.
Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.
Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.
Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.
Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.
Ингредиенты
Указания
Haki köögiviljad meelepärases koguses ja vahekorras kuubikuteks.
Lisa rüpsiõli, purustatud küüslauk, soola ja pipart ning sega kätega hoolikalt läbi.
Seejärel aseta köögiviljad ahjuvormi ning pane ahju 200 kraadga ning küpseta 30-35 minutit.
Kui köögiviljad on küpsenud, aseta need keedupotti, lisa vett ja puljongit ning keeda kuni köögiviljad on pehmed.
Seejärel lisa sulatatud juust, sega ühtlaseks ning püreesta.
Serveeri maitserohelise ning kanepiõliga.