(Eesti) Tudraõliga pesto

АвторKarin Tiit
Доходность4 порции
 150 мл kooritud päevalilleseemneid
 1 pc basiiliku kimp
 1 pc küüslauguküüs
 100 мл Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
 150 мл Tammejuure tudraõli
 sool
 sidrunimahl
1

Rösti seemned kuival pannil.

2

Purusta kõik saumikseriga parajaks.

3

Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.

4

Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.

Valmistusaeg kuni 20 minutit.

Ингредиенты

 150 мл kooritud päevalilleseemneid
 1 pc basiiliku kimp
 1 pc küüslauguküüs
 100 мл Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
 150 мл Tammejuure tudraõli
 sool
 sidrunimahl

Указания

1

Rösti seemned kuival pannil.

2

Purusta kõik saumikseriga parajaks.

3

Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.

4

Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.

Valmistusaeg kuni 20 minutit.
(Eesti) Tudraõliga pesto

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *