Hernevaht

Yields1 Serving

1

Hernevaht suupisteks, eelroaks või dipikastmeks

100g Tammejuure kollase herne jahu
150ml vett
200ml vahukoort
soola, pipart
umbes poole sidruni riivutud koor

Lisa hernejahule vesi, sega köögikombainis või saumikseriga püreeks. Vahusta vahukoor ja sega hernepüree hulka. Maitsesta soola, pipra ja riivitud sidrunikoorega. Hernevahtu võib kasutada suupistekorvikeste täitena, määrida saia peale, kasutada dipikastmeks. Või panna hernevaht lihtsalt taldrikule ning serveerida praetud sibula ja peekoniviiluga.

Ingredients

Directions

1

Hernevaht suupisteks, eelroaks või dipikastmeks

100g Tammejuure kollase herne jahu
150ml vett
200ml vahukoort
soola, pipart
umbes poole sidruni riivutud koor

Lisa hernejahule vesi, sega köögikombainis või saumikseriga püreeks. Vahusta vahukoor ja sega hernepüree hulka. Maitsesta soola, pipra ja riivitud sidrunikoorega. Hernevahtu võib kasutada suupistekorvikeste täitena, määrida saia peale, kasutada dipikastmeks. Või panna hernevaht lihtsalt taldrikule ning serveerida praetud sibula ja peekoniviiluga.

Hernevaht

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga