(Eesti) Hernejahu-kõrvitsa püreesupp

Yields2 Servings

 100 g Tammejuure hernejahu
 150 ml vesi
 1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvits
 200 g naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
 2 küüslauguküünt
 1 sibul
 Tammejuure rüpsiõli
 soola ja pipart
 kõrvitsaseemneid serveerimiseks

1

Lisa hernejahule vesi.

2

Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.

3

Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.

4

Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.

5

Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.

6

Lisa sulajuust, sool, pipar.

7

Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.

8

Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.

Ingredients

 100 g Tammejuure hernejahu
 150 ml vesi
 1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvits
 200 g naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
 2 küüslauguküünt
 1 sibul
 Tammejuure rüpsiõli
 soola ja pipart
 kõrvitsaseemneid serveerimiseks

Directions

1

Lisa hernejahule vesi.

2

Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.

3

Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.

4

Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.

5

Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.

6

Lisa sulajuust, sool, pipar.

7

Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.

8

Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.

(Eesti) Hernejahu-kõrvitsa püreesupp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *