(Eesti) Kaerapannkoogid

Yields1 Serving

1

• 250 g hapukoort
• 2 muna
• 100 g Tammejuure täistera kaerajahu või 80g Tammejuure kaerajahu ja 20g Tammejuure kaerakliisid
• 1 tl küpsetuspulbrit
• 2 sl suhkrut
• tera soola
• 0,5 tl vaniljekaunapastat või vaniljesuhkrut
• praadimiseks Tammejuure rüpsiõli
Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel. Teises kausis sega jahu ja kliid, kui kasutad, küpsetuspulbriga ning lisa hapukooresegule. Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks ning sega õrnalt taignasse. Lase üks kümmekond minutit puhata ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid. Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima. Head isu!

Ingredients

Directions

1

• 250 g hapukoort
• 2 muna
• 100 g Tammejuure täistera kaerajahu või 80g Tammejuure kaerajahu ja 20g Tammejuure kaerakliisid
• 1 tl küpsetuspulbrit
• 2 sl suhkrut
• tera soola
• 0,5 tl vaniljekaunapastat või vaniljesuhkrut
• praadimiseks Tammejuure rüpsiõli
Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel. Teises kausis sega jahu ja kliid, kui kasutad, küpsetuspulbriga ning lisa hapukooresegule. Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks ning sega õrnalt taignasse. Lase üks kümmekond minutit puhata ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid. Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima. Head isu!

(Eesti) Kaerapannkoogid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *