
 300 ml Tammejuure rukkijahu püüli
 150 g või
 0.50 tl sool
 2 spl vesi
 3 tk muna
 350 ml köögikoor
 1 pc sibul
 0.50 tl sool
 200 ml riivjuust
 200 g sink
 näpuotsaga pipart
1
Haki külm või jahuga.
2
Lisa vesi, sõtku kiiresti tainaks ja aseta tunniks külma.
3
Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele.
4
Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.
5
Pruunista pannil sink ja sibul ning aseta eelküpsetatud põhjale.
6
Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta.
7
Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale.
8
Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun. Retsept sobib 24 cm läbimõõduga koogivormile.
Ingredients
 300 ml Tammejuure rukkijahu püüli
 150 g või
 0.50 tl sool
 2 spl vesi
 3 tk muna
 350 ml köögikoor
 1 pc sibul
 0.50 tl sool
 200 ml riivjuust
 200 g sink
 näpuotsaga pipart

