Kanepijahuga magustoit

Kogus4 Portsjoni
 500 g kohupiimatoru
 400 ml vahukoor
 4 spl suhkur
 6 spl Tammejuure kanepijahu
1

Vahusta rõõsk koor suhkruga.

2

Sega hulka kohupiim ja kanepijahu.

3

Tõsta vaht magustoidukaussidesse või pokaalidesse.

Kaunista marjade või kooritud kanepiseemnetega!

Ingredients

 500 g kohupiimatoru
 400 ml vahukoor
 4 spl suhkur
 6 spl Tammejuure kanepijahu

Valmistamine

1

Vahusta rõõsk koor suhkruga.

2

Sega hulka kohupiim ja kanepijahu.

3

Tõsta vaht magustoidukaussidesse või pokaalidesse.

Kaunista marjade või kooritud kanepiseemnetega!
Kanepijahuga magustoit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga