(Eesti) Kanepijahuga magustoit

АвторKarin Tiit
Доходность4 порции
 500 г kohupiimatoru
 400 мл vahukoor
 4 ст.л. suhkur
 6 ст.л. Tammejuure kanepijahu
1

Vahusta rõõsk koor suhkruga.

2

Sega hulka kohupiim ja kanepijahu.

3

Tõsta vaht magustoidukaussidesse või pokaalidesse.

Kaunista marjade või kooritud kanepiseemnetega!

Ингредиенты

 500 г kohupiimatoru
 400 мл vahukoor
 4 ст.л. suhkur
 6 ст.л. Tammejuure kanepijahu

Указания

1

Vahusta rõõsk koor suhkruga.

2

Sega hulka kohupiim ja kanepijahu.

3

Tõsta vaht magustoidukaussidesse või pokaalidesse.

Kaunista marjade või kooritud kanepiseemnetega!
(Eesti) Kanepijahuga magustoit

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *