250 g hapukoor
2 tk muna
100 g Tammejuure kaerajahu
1 tl küpsetuspulber
2 spl suhkur
0.50 tl vaniljesuhkur
näpuotsaga soola
Tammejuure rüpsiõli praadimiseks
1
Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel.
2
Teises kausis sega kaerajahu, küpsetuspulbrer ning lisa hapukooresegule.
3
Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks.
4
Sega õrnalt taignasse.
5
Lase üks kümmekond minutit seista ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid.
6
Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima.
Ingredients
250 g hapukoor
2 tk muna
100 g Tammejuure kaerajahu
1 tl küpsetuspulber
2 spl suhkur
0.50 tl vaniljesuhkur
näpuotsaga soola
Tammejuure rüpsiõli praadimiseks
Valmistamine
1
Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel.
2
Teises kausis sega kaerajahu, küpsetuspulbrer ning lisa hapukooresegule.
3
Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks.
4
Sega õrnalt taignasse.
5
Lase üks kümmekond minutit seista ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid.
6
Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima.