(Eesti) Rukkivaht

Yields2 Servings
 500 ml vett
 200 ml punaseid sõstraid
 3 tbsp pruun suhkur
 75 ml Tammejuure rukkimanna
1

Keeda paar minutit punaseid sõstraid koos suhkruga.

2

Seejärel lisa rukkimanna pidevalt segades.

3

Keeda veel madalal tulel kuni manna on pehme.

4

Lõpuks vahusta segu kuni tulemus on kohev ja heleroosa.

Ingredients

 500 ml vett
 200 ml punaseid sõstraid
 3 tbsp pruun suhkur
 75 ml Tammejuure rukkimanna

Directions

1

Keeda paar minutit punaseid sõstraid koos suhkruga.

2

Seejärel lisa rukkimanna pidevalt segades.

3

Keeda veel madalal tulel kuni manna on pehme.

4

Lõpuks vahusta segu kuni tulemus on kohev ja heleroosa.

(Eesti) Rukkivaht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *