(Eesti) Rukkivaht

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 500 мл vett
 200 мл punaseid sõstraid
 3 ст.л. pruun suhkur
 75 мл Tammejuure rukkimanna
1

Keeda paar minutit punaseid sõstraid koos suhkruga.

2

Seejärel lisa rukkimanna pidevalt segades.

3

Keeda veel madalal tulel kuni manna on pehme.

4

Lõpuks vahusta segu kuni tulemus on kohev ja heleroosa.

Ингредиенты

 500 мл vett
 200 мл punaseid sõstraid
 3 ст.л. pruun suhkur
 75 мл Tammejuure rukkimanna

Указания

1

Keeda paar minutit punaseid sõstraid koos suhkruga.

2

Seejärel lisa rukkimanna pidevalt segades.

3

Keeda veel madalal tulel kuni manna on pehme.

4

Lõpuks vahusta segu kuni tulemus on kohev ja heleroosa.

(Eesti) Rukkivaht

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *