
 200 g kohupiim
 250 ml piim
 1 pc muna
 1 tsp sool
 1 tbsp suhkur
 50 g või
 250 ml odrajahu
 100 ml Tammejuure nisujahu
 0.50 tsp söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned
1
Klopi muna suhkruga kergelt vahtu.
2
Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim.
3
Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka.
4
Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Suhkru asemel võid lisada ka mett.
5
Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures.
6
Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida.
Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks! Valmistusaeg umbes üks tund.
Ingredients
 200 g kohupiim
 250 ml piim
 1 pc muna
 1 tsp sool
 1 tbsp suhkur
 50 g või
 250 ml odrajahu
 100 ml Tammejuure nisujahu
 0.50 tsp söögisooda
 Tammejuure kanepiseemned

