(Eesti) Hernejahu-kõrvitsa püreesupp

Yields1 Serving

1

1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
200 g naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
2 küüslauguküünt
1 sibul
rüpsiõli
soola ja pipart
serveerimiseks kõrvitsaseemneid
100g Tammejuure hernejahu
150ml vett

Lisa hernejahule vesi, sega köögikombainis või saumikseriga püreeks. Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks. Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks. Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga, lisa sulajuust, sool, pipar, mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks. Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.

Ingredients

Directions

1

1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvitsat
200 g naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
2 küüslauguküünt
1 sibul
rüpsiõli
soola ja pipart
serveerimiseks kõrvitsaseemneid
100g Tammejuure hernejahu
150ml vett

Lisa hernejahule vesi, sega köögikombainis või saumikseriga püreeks. Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks. Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks. Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga, lisa sulajuust, sool, pipar, mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks. Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.

(Eesti) Hernejahu-kõrvitsa püreesupp

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.