
100 г toorjuust
100 г piimašokolaad
1 ст.л. Tammejuure kooritud kanepiseemneid
2 ст.л. Tammejuure kanepijahu
kookoshelbed
1
Sulata šokolaad vesivannil.
2
Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.
3
Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.
4
Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.
5
Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).
6
Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.
Ингредиенты
100 г toorjuust
100 г piimašokolaad
1 ст.л. Tammejuure kooritud kanepiseemneid
2 ст.л. Tammejuure kanepijahu
kookoshelbed