
 100 г Tammejuure hernejahu
 150 мл vesi
 1 кг puhastatud ja tükeldatud kõrvits
 200 г naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
 2 pcs küüslauguküünt
 1 pc sibul
 Tammejuure rüpsiõli
 soola ja pipart
 kõrvitsaseemneid serveerimiseks
1
Lisa hernejahule vesi.
2
Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.
3
Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.
4
Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.
5
Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.
6
Lisa sulajuust, sool, pipar.
7
Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.
8
Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.
Ингредиенты
 100 г Tammejuure hernejahu
 150 мл vesi
 1 кг puhastatud ja tükeldatud kõrvits
 200 г naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
 2 pcs küüslauguküünt
 1 pc sibul
 Tammejuure rüpsiõli
 soola ja pipart
 kõrvitsaseemneid serveerimiseks

