(Eesti) Hernejahu-kõrvitsa püreesupp

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 100 г Tammejuure hernejahu
 150 мл vesi
 1 кг puhastatud ja tükeldatud kõrvits
 200 г naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
 2 pcs küüslauguküünt
 1 pc sibul
 Tammejuure rüpsiõli
 soola ja pipart
 kõrvitsaseemneid serveerimiseks
1

Lisa hernejahule vesi.

2

Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.

3

Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.

4

Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.

5

Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.

6

Lisa sulajuust, sool, pipar.

7

Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.

8

Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.

Ингредиенты

 100 г Tammejuure hernejahu
 150 мл vesi
 1 кг puhastatud ja tükeldatud kõrvits
 200 г naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
 2 pcs küüslauguküünt
 1 pc sibul
 Tammejuure rüpsiõli
 soola ja pipart
 kõrvitsaseemneid serveerimiseks

Указания

1

Lisa hernejahule vesi.

2

Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.

3

Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.

4

Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.

5

Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.

6

Lisa sulajuust, sool, pipar.

7

Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.

8

Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.

(Eesti) Hernejahu-kõrvitsa püreesupp

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *