Lisada eeltainale linnasejahu, sool ja suhkur.
Segada hoolega.
Seejärel lisa rukkitäisterajahu.
Suure puulusikaga kloppiga tihke taigen.
Peab jääma parajalt pehme.
Kõige lõpus segada hulka kanepiseemned.
Panna taigen vormi ja siluda pealt märja käega sildedaks. Sellest kogusest saab kaks väiksemat või ühe suure leiva.
Katta rätikuga ja panna sooja kohta kerkima u. 3-4 h. Peaks kerkima poole suuremaks.
Küpsetada 180 C juures 1 h.
Ингредиенты
Указания
Lisada eeltainale linnasejahu, sool ja suhkur.
Segada hoolega.
Seejärel lisa rukkitäisterajahu.
Suure puulusikaga kloppiga tihke taigen.
Peab jääma parajalt pehme.
Kõige lõpus segada hulka kanepiseemned.
Panna taigen vormi ja siluda pealt märja käega sildedaks. Sellest kogusest saab kaks väiksemat või ühe suure leiva.
Katta rätikuga ja panna sooja kohta kerkima u. 3-4 h. Peaks kerkima poole suuremaks.
Küpsetada 180 C juures 1 h.