(Eesti) Sõreda nisujahuga brokoli

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
 1 ч.л. Tammejuure rüpsiõli
 sool ja pipar
 riivitud parmesani juustu
 Tammejuure sõre nisujahu
 2 ч.л. Tammejuure rüpsiõli
 1 pc küüslauguküüs
 1 pc muna (soovi korral)
1

Eralda brokoli õisikud,

2

Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.

3

Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.

4

Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.

5

Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.

6

Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.

Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.

Ингредиенты

 brokoli õisikuid 1 küüs küüslauku
 1 ч.л. Tammejuure rüpsiõli
 sool ja pipar
 riivitud parmesani juustu
 Tammejuure sõre nisujahu
 2 ч.л. Tammejuure rüpsiõli
 1 pc küüslauguküüs
 1 pc muna (soovi korral)

Указания

1

Eralda brokoli õisikud,

2

Lisa sool, pipar ja rüpsiõli ning sega.

3

Seejärel pane õisikud ahju 220 kraadi juures 15 minutiks.

4

Sel ajal, kui brokoli küpseb, sega omavahel sõre nisujahu, parmesan, pressitud küüslauk ja õli ning sega ühtlaseks paneeringuks.

5

Kui brokoli on ahjus valmis, tõsta tangidega paneeringusse ja pane tagasi ahjuplaadile.

6

Lase veel küpseda 3-5 minutit, kuni paneering pruunistub.

Valmistusaeg kuni 30 minutit. PS! Kui enne paneeringusse asetamist kasta õisikud ka munast läbi, siis hoiab paneering end paremini kinni ega pudene.
(Eesti) Sõreda nisujahuga brokoli

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *