Hernejahu-porgandi pihvid

Kogus2 Portsjoni
 2 tk porgand (suuremad)
 200 g Tammejuure hernejahu
 80 g Tammejuure kaerajahu
 1 pc sibul
 ½ cup vesi
 sool
 karripulber
 meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
1

Haki sibul ning riivi porgand.

2

Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.

3

Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.

4

Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.

Ingredients

 2 tk porgand (suuremad)
 200 g Tammejuure hernejahu
 80 g Tammejuure kaerajahu
 1 pc sibul
 ½ cup vesi
 sool
 karripulber
 meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)

Valmistamine

1

Haki sibul ning riivi porgand.

2

Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.

3

Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.

4

Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.

Hernejahu-porgandi pihvid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga