
300 ml Tammejuure rukkijahu püüli
150 g või
0.50 tsp sool
2 tbsp vesi
3 pcs muna
350 ml köögikoor
1 pc sibul
0.50 tsp sool
200 ml riivjuust
200 g sink
näpuotsaga pipart
1
Haki külm või jahuga.
2
Lisa vesi, sõtku kiiresti tainaks ja aseta tunniks külma.
3
Rulli tainas ümmarguseks kettaks ning aseta vormi põhja ja äärtele.
4
Torka kahvliga tainapõhja mõned augud. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.
5
Pruunista pannil sink ja sibul ning aseta eelküpsetatud põhjale.
6
Klopi munad ja koor segamini ning maitsesta.
7
Sega hulka riivjuust ja kalla segu pirukale.
8
Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni pirukas on pealt helepruun. Retsept sobib 24 cm läbimõõduga koogivormile.
Ingredients
300 ml Tammejuure rukkijahu püüli
150 g või
0.50 tsp sool
2 tbsp vesi
3 pcs muna
350 ml köögikoor
1 pc sibul
0.50 tsp sool
200 ml riivjuust
200 g sink
näpuotsaga pipart